1 – 4 Απριλίου 2021

Εξερεύνησε ξανά την «εποχή των ηρώων» με ένα κλικ!

Είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν να κλείσουν το εισιτήριό τους για το AthensScienceVirtualFestival2021; Είχες προμηθευτεί το εισιτήριό σου αλλά έχασες την ομιλία που σε ενδιάφερε; Θέλεις μήπως να δεις ξανά την ομιλία ή τη δράση που σου κέντρισε το ενδιαφέρον; Από την 1η έως τις 4 Απριλίου οι scienceεκπλήξεις συνεχίζονται! Για λίγες ακόμα μέρες, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ξανά ολόκληρο το πρόγραμμα του μεγαλύτερου φεστιβάλ επιστήμης της χώραςon demand,μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του φεστιβάλ: asf.liveon.tech

Γνώρισετους«ήρωες» τουAthens Science Virtual Festival 2021

Από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2021 το Athens Science Virtual Festivalπαρουσίασεσε «ζωντανή μετάδοση» από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίωνένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνέθεσαν 50 κορυφαίοι ομιλητέςαπό 8 χώρες, εντυπωσιακάπειράματα επίδειξηςCelebrity Scienceμε έναν χρυσό Ολυμπιονίκηκαι αγαπημένους YouTubers, βραβευμένα ντοκιμαντέρ και animation, περισσότερα από 20 ευφάνταστα παιδικά εργαστήριακαι πολλές δωρεάν παράλληλες δράσειςγια μικρούς και μεγάλους. 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ,βραβευμένοι νομπελίστες, καινοτόμοι διανοητές, καλλιτέχνες καιδιακεκριμένοι επιστήμονεςαπό όλο τον κόσμο έθεσαν πρωτότυπα ερωτήματα αναφορικά με την επιστήμη, την τέχνη και την πρόοδο της τεχνολογίας που εντυπωσίασαν τους διαδικτυακούς επισκέπτες. Ανάμεσά τους δύο Νομπελίστες(PeterAgre/Νόμπελ Χημείας το 2003, AaronCiechanover/Νόμπελ Χημείας το 2004), κορυφαίοι επιστήμονες(ΜartynPoliakoff, DianaAyton-Shenker, IanGriffiths, SusanSchneider, ArthurMiller, VerenaMohaupt, MarkPost, IainStewart), Έλληνες ερευνητές και Ελληνίδες επαγγελματίεςπου διαπρέπουν στο εξωτερικό (Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Μανώλης Καμβυσέλλης, Χρήστος Κυρατσούς, Μαρίλη Νίκα, Ράνια Σβορώνου), καταξιωμένοι επαγγελματίεςαπό τον χώρο του κινηματογράφου(ElenaAndreicheva, SteveWolf) και πολλοί άλλοι. Περισσότερες πληροφορίες για τους keynote speakers θα βρεις εδώ.

Δες το AthensScienceVirtualFestival2021 ondemand

Θέλεις περισσότερο Athens Science Festival; Τώρα με την υπηρεσία ondemandμπορείς! «Η εποχή των ηρώων» ζωντανεύει ξανά  από 1 με 4 Απριλίου 2021. Ακολούθησε τα απλά βήματα που θα βρεις εδώκαι γίνε μέρος της για λίγες ακόμα μέρες, όπου κι αν βρίσκεσαι!  

Το πρόγραμμα στην Αίθουσα–AMPHITHEATERαπαιτεί την έκδοση εισιτηρίου. Το πρόγραμμα στην Aίθουσα–SYMPOSIUMδιατίθεται δωρεάν. Δες το πρόγραμμα εδώκαι αγόρασε το εισιτήριό σου από τoViva.gr. Η προπώληση ξεκινά από την 1η Απριλίου 2021.

Ζήσε ξανά την πιο συναρπαστική science εμπειρία με ένα μόνο κλικ! 

Το Athens Science Festival 2021 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo, το British Councilκαι την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών. Το φεστιβάλ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησηςκαι της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

#asf

#ASF2021 

#AthensScienceFestival

Πληροφορίες:
Πότε: 1-4 Απριλίου 2021
Συμμετοχή: Εισιτήρια από 5€ & Δωρεάν παράλληλες δράσεις

Εισιτήρια: 

Πρωινή ζώνη / Ondemand: 10€ 

Απογευματινή ζώνη / Ondemand: 10€ 

Βραδινήζώνη/ On demand: 5€

Ημερήσιοεισιτήριο/ On demand: 15€ 

Τριήμερο εισιτήριο / Ondemand: 25€

Προπώληση: από 1ηΑπριλίου στoViva.gr

*Τα δωρεάν εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες και το “Ars Electronica Animation Festival 2020 On Tour” δεν περιλαμβάνονται στο on demand πρόγραμμα.

**Για τεχνική υποστήριξη που αφορά τις υπηρεσίες της πλατφόρμας και τα on demand videoμπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα Πέμπτη-Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο-Κυριακή 12.00-14.00: 210 9984920 & 210 9984882. Για θέματα που αφορούν την αγορά εισιτηρίων επικοινωνείτε με τη Viva.

Περισσότερες πληροφορίες:www.athens-science-festival.gr

Advertisement