Τετάρτη 23/3 στις 7.30μμ σας προσκαλούμε στην ανάγνωση του έργου Blood Zero του Αμερικανού συγγραφέα Doyle Avant: ενα πολιτικό νουάρ/παρωδία που εκτυλίσσεται στο εγκαταλελειμένο και ερειπιώδες Ambassador Hotel οπου δολοφονήθηκε ο Bobby Kennedy. Οπου ο Σαντάμ Χουσέιν, η Μαρίνα Οσβαλντ, ο Σιρχάν Σιρχάν, ένα καστ αστέρων της ιστορίας μπλέκονται στους διαδρόμους του με στρατιώτες, σερβιτόρους, πόρνες και δημοσιογράφους. Και όπου ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο Τζέικ, γίνεται μάρτυρας της ιστορίας όπως εκτυλίσσεται μέσα απο τις αναμνήσεις και τις παραισθήσεις των φιλοξενουμένων του, και περιμένει την κατάρρευση ενός κόσμου η οποία δεν έρχεται ποτέ.

Στο 1927 Art Space (Κυψέλης 35, 1ος όροφος). Με τους: Doyle Avant, Τίνα Γιωτοπούλου, Αννίτα Καπουσίζη, Αναστασία Κατσιναβάκη, Αναστασία Κουμίδου, Ακτίνα Σταθάκη.

Ο Doyle Avant είναι συγγραφέας, σεναριογράφος και περφόρμερ. Ζει στη Βηρυτό όπου διδάσκει στο American University of Beirut.

Η ανάγνωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το συγγραφέα (μετα οίνου). Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας μάσκα και πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού. Περιορισμένος αριθμός θέσεων–μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 1927bts@gmail.com

Advertisement