Θέλεις να γνωρίσεις τα πάντα για το μάρκετινγκ και τον ρόλο του στην ανάπτυξη ενός brand; Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη αλλά σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο; Βιώνεις πραγματικά την κάθε στιγμή της ζωής σου ή μήπως περιορίζεσαι από τις σκέψεις σου; Στο INNOVATHENS θα βρεις τις απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις!
Φεβρουάριος 2021
Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται τον Φεβρουάριο με μια συναρπαστική σειρά δωρεάν εργαστηρίων για ενήλικες. Ο λόγος φυσικά για τα καθιερωμένα πια Free Workshops που έρχονται διαδικτυακά κάθε Παρασκευή κι αυτού του μήνα για να μυήσουν τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ. Τα καλά νέα όμως δε σταματούν εδώ, αφού και τον Φλεβάρη το INNOVATHENS μαζί με την 365 Evolution Lab και τη λογιστική εταιρία Λογίστωρ φέρνουν τρία πρωτοποριακά και άκρως επίκαιρα εργαστήριαμέσω live streaming. Πιο αναλυτικά:Εν αρχή ην… μάρκετινγκ γι’ αυτό και κάθε Παρασκευή 12.00-13.30, ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος αναλύει τα βασικά συστατικά του συγκριμένου πεδίου μέσα από το πρόγραμμα Marketing Basics. Το πρώτο εργαστήριο (5/2/2021) με τίτλο Marketing αποτελεί μια εισαγωγή στην έννοια, τα είδη και τον ρόλο του μάρκετινγκ στην επιτυχία ενός προϊόντος, ενώ το επόμενο με θέμα Management (12/2/2021) ρίχνει τα φώτα στον ανθρώπινο παράγοντα και τον καθοριστικό ρόλο του manager στην επιτυχία μιας επιχείρησης.
Το τρίτο workshop του προγράμματος θα αναλύσει ένα πεδίο-κλειδί για το μάρκετινγκ, δηλαδή τη Διαφήμιση & Διαφήμιση στο Internet(19/2/21), όπου οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τα είδη και εργαλεία διαφήμισης, τη διαμόρφωση στόχων και τη συμπεριφορά καταναλωτή, μεταξύ άλλων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το άκρως ενδιαφέρον εργαστήριο Πωλήσεις (26/2/21), όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους κανόνες του σύγχρονου επιχειρείν, μαθαίνοντας και πρακτικά ζητήματα, όπως η διαδικασία της συμβουλευτικής πώλησης, το προφίλ του πελάτη και η διαπραγμάτευση.Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (17.00-18.30), σε συνεργασία με τη Λογίστωρ, έρχεται το πολύ χρήσιμο σεμινάριο φορολογίας για start-up. Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρία; Είσαι νέος/α επιχειρηματίας με απορίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου; Σε φοβίζει το φορολογικό πλαίσιο και θέλεις να μάθεις περισσότερα από έναν ειδικό; Ο Ιωάννης Γκούζος, φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρίας, θα δώσει όλες τις απαντήσεις υπεύθυνα.Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου (17.00-18.30) Πάτα pause! στις σκέψεις σου, μέσα από το ομώνυμο σεμινάριο σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab. Πόσες φορές έχεις νιώσει απών/απούσα από την ίδια σου τη ζωή; Πόσες φορές βρέθηκες να κυνηγάς το μέλλον ή να κοιτάς πίσω στο παρελθόν αγνοώντας το παρόν; Η εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη, professional certified NLP & life coach, θα μιλήσει στους συμμετέχοντες για την «ενσυνειδητότητα» (ή αλλιώς “mindfulness”)και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να βιώνουμε την κάθε στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής.
Άλλωστε, όπως θα μάθουμε μία εβδομάδα αργότερα, Όλα είναι στο μυαλό! Στο σεμινάριο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου (17.00-18.30), η Ειρήνη Κάσδαγλη θα εξηγήσει πώς μπορούμε να απαλλαχτούμε από τις περιοριστικές πεποιθήσεις, τις σκέψεις δηλαδή που κάνει κάποιος για τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο και θεωρεί ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Είναι όσα μας εμποδίζουν να πάμε παρακάτω, να τολμήσουμε, να προσπαθήσουμε, να κάνουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

#INNOVATHENSFreeWorkshops
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα σεμινάρια μέσω live streaming στο: www.innovathens.gr/live/